Woningbouw Paul Claessen | Reacties
16259
page-template-default,page,page-id-16259,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-13.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive
 

Reacties

Lauwerens

We willen u, Paul en het ganse team hierbij erg bedanken voor de prima service. Als men een bouwcontract ondertekent, legt men zijn vertrouwen in derden… en dat is toch wat angstig afwachten. Alles is echt vlot gegaan. Jullie zijn correct, rechtuit, de planning werd aangehouden, geen klagen over de kwaliteit en bovendien hebben jullie een toffe flair van zakendoen.

Corremans

Uitstekende ervaring met P. Claessen achter de rug. Zeer reactief bedrijf dat klanttevredenheid hoog in het vaandel draagt. Van begin tot einde zeer open en correcte communicatie tussen verschillende partijen.

5/5 Facebook Rating

Symons

We waren eigenlijk op zoek naar een “sleutel op de deur”-firma, maar één die ons de vrijheid bood om zelf zaken uit te voeren en dat hebben we bij jullie gevonden!
Paul Claessen heeft ons geholpen onze bouwdroom te realiseren, en ook nu nog als we een probleem of vraag hebben kunnen we steeds bij Christine, Paul of hun team terecht.

Baele

Het was en is een plezier om met hen te bouwen! Doe zo verder

5/5 Facebook Rating

Bellens

Aangename samenwerking. Zeer toegewijd personeel. Snelle reacties en zeer nuttige tips en informatie.

5/5 Facebook Rating

Cools

Nadat we contact hadden met de uiterst gedreven Roger begonnen we een goed gevoel te krijgen en we waagden de stap. We zijn heel erg blij dat we voor jullie gekozen hebben. Duidelijke uitleg over de ruwbouw en de verschillende stappen, goede begeleiding bij het kiezen van de materialen, goede opvolging van de planning en correcte onderaannemers. Op het einde geen verrassingen qua prijs, alles is juist gefactureerd.

Stenten

Voor vele mensen wordt bouwen een nachtmerrie, voor ons was het een langverwachte droom die uitkwam. Firma Claessen werkt met professionele mensen, zowel op de werf als op het bureel. Alles verliep vlot en volgens planning. Wij zijn zeer tevreden en willen iedereen bij deze hartelijk bedanken. Moesten er nog mensen zijn die twijfelen om met jullie sleutel op de deur te bouwen, dan mag je altijd onze referentie doorgeven. We zullen ze dan overtuigen! Dit weekend zullen we verhuizen. We zien er echt naar uit.

Celis

Onze ramen staan er sinds vrijdag in en ook de voordeur werd reeds geplaatst. Vandaag zouden ze nog een aantal rolluiken komen plaatsen, de vliegenramen en de vliegendeur. Wat is ons huisje mooi geworden met de ramen en deuren erin! De kleuren zijn echt zoals we het gewild hebben. We zijn zo trots op ons huisje! Dikke pluim voor Roger en heel jullie team natuurlijk!!

Van Dijck

Voila, dit is mijn nieuwe nest voor ons en de diertjes. Ik moet jullie overladen met complimenten. Iedereen is er het er over eens dat jullie firma een dikke pluim verdient, afwerking gewoon subliem tot in de details… Ongelofelijk. Een meer dan fiere eigenaar!

Van Den Brande

Dag Sofie, Alles is goed verlopen en we zullen blij zijn als we erin kunnen. Verhuis gepland 8/8, eerst nog laminaat en ingebouwde kasten maar dat is wachten tot na het bouwverlof. We zijn heel tevreden over jullie, steeds correct gehandeld. Al 2 keer goede commentaar gehad van mensen die we persoonlijk gecontacteerd hadden voor verdere afwerking. Ook de service en opvolging van jou en Christine, we zijn zeer tevreden! En ja een knappe vloerder er bovenop, wat kan een mens nog meer wensen! Bedankt voor de goede zorgen!