Woningbouw Claessen: familiebedrijf in hart en nieren

“Een persoonlijke aanpak vind ik heel belangrijk. Klanten kunnen altijd rechtstreeks bij mij terecht. Ze mogen gewoon bellen!”

Maak kennis met het leukste familiebedrijf uit de Kempen!

Sinds 5 maart 1991 geeft Woningbouw Claessen elke dag het beste van zichzelf om jouw (t)huis te bouwen. Vandaag de dag, meer dan 30 jaar later, staat Gaëtan Claessen, samen met moeder Christine en vader Paul aan het roer van dit familiebedrijf. Ze gaan samen met hart en ziel voor kwaliteit, maatwerk en een persoonlijke service. Ze steken zelf de handen uit de mouwen en houden van rechtstreeks contact met onze klanten. Gaëtan Claessen vormt samen met zijn ouders, zijn echtgenote, de vaste medewerkers, de bureau hond Oscar en bureau kat Marie, het hart van deze firma. 

Jarenlange ervaring in de traditionele woningbouw

Dankzij deze jarenlange ervaring vind je bij Woningbouw Claessen de nodige expertise voor jouw sleutel-op-de-deur project. Dit in combinatie met eigen ervaren personeel voor de ruwbouw– en dakwerken. De vaste onderaannemers staan in voor een kwaliteitsvolle afwerking van elke woning. Dat zorgt voor heel wat tevreden klanten en netjes afgewerkte projecten. Kom gerust kennismaken!

 

“Met pensioen of niet, ik neem nog altijd graag eens een kijkje op de werf en steek de handen uit de mouwen waar nodig! ”

Virtueel bezoek

Ontdek je graag wie je waar in onze kantoren kan terugvinden? Maak je graag kennis met onze officehond- of kat? Dat kan! Je vindt hier onze interactieve, virtuele rondleiding van het kantoor! Wees welkom!

 

Ons team

Paul Claessen

Zaakvoerder

Christine Claessen

Planning

Gaëtan Claessen

Zaakvoerder

Lotte Schuyten

Administratie

Ploeg Bert

Metsersploeg

Francis Embrechts

Bouwadviseur

Ploeg Wannes & Gabby

Metsersploeg

Tinne Belmans

Technische voorbereiding

Marie De Kat

Kat

Danny

Schrijnwerk

Frank Van Geloven

Bouwadviseur

Ploeg Tom T.

Metsersploeg

Oscar De Hond

Hond

Ploeg Bart

Metsersploeg

Robin Thys

Werfleider

Jura

Het koffiemachine

Raf & Dirk

Schrijnwerk

Peter Govaers

Bouwadviseur

Rob

Schrijnwerk

Ploeg Tom N.

Metsersploeg

Wil je in contact komen met ons super team?