Meer dan 30 jaar ervaring in sleutel op de deur woningbouw

Ben jij opzoek naar een bouwpartner die je volledig kan vertrouwen? Een bouwpartner die het hele bouwproces voor zijn rekening neemt? Dan ben je bij Woningbouw Claessen aan het juiste adres! Als sleutel-op-de-deur bouwfirma bieden wij een totale ontzorging voor onze klanten. Van ontwerp tot afwerking! We bouwen jouw woning volledig op maat en zorgen voor een totaalservice. Tevreden klanten, daar gaan en staan we voor!

Drie vertrekpunten bij sleutel op de deur

Bouwvoorschriften

Iedere bouwgrond heeft zijn eigen spelregels. Als aannemer dienen wij rekening te houden met de bouwvoorschriften om te kunnen bepalen wat er mogelijk is op jouw bouwgrond.

 

Maatwerk

Geen enkel project is hetzelfde, onze klanten hebben allemaal een eigen voorkeur qua smaak en prioriteiten. Pastorie, modern, landelijk of bungalow? Het kan allemaal! 

Budget

Het budget heeft natuurlijk ook zijn invloed op het bouwproces. We trachten steeds rekening te houden met het vooropgestelde budget van onze klanten.

Zorgeloos bouwen met sleutel op de deur

Het grote voordeel van sleutel-op-de-deur bouwen bij Woningbouw Claessen? Totale ontzorging! We nemen het volledige bouwproces en de complete administratie voor onze rekening. Bij bepaalde onvoorziene omstandigheden hoef je jezelf geen zorgen te maken. Je kan erop vertrouwen dat ons ervaren team altijd voor je klaarstaat en het beste resultaat nastreeft. 

Sleutel op de deur, da's persoonlijk en volledig op maat

Jouw droomhuis bouwen wij volledig op maat. Je hebt geen bouwplannen, noch bouwkennis nodig om bij ons te mogen aankloppen. We vertrekken vanuit een blanco blad en vullen dit samen met jou in. Op basis van jouw wensen, de bouwvoorschriften en het beschikbare budget creëren we jouw nieuwe thuis! Heb je een voorkeur voor een landelijke woning, een moderne stijl of eerder eigentijds? Jij kiest!

Daarnaast hechten wij veel belang aan rechtstreeks, maar bovenal persoonlijk contact. Daarom beperken wij bewust het aantal realisaties per jaar. Wij kiezen voor een persoonlijke aanpak, kennen onze klanten bij naam en voornaam en weten perfect de huidige stand van zaken van elk bouwproject. De klant staat altijd centraal!

  1. Enkel een bouwgrond nodig als vertrekpunt
  2. Een volledig afgewerkt huis als eindproduct
  3. Administratieve ondersteuning
  4. Totale ontzorging tijdens het gehele bouwproces

Kwaliteit door ervaring in sleutel op de deur

Met meer dan 30 jaar ervaring op onze teller, beschikken we intussen over een hele hoop kennis en expertise wat betreft de traditionele woningbouw. Hierdoor kunnen wij zeer kwaliteitsvolle producten afleveren. Het spreekt voor zich dat wij dit niet alleen doen. De uitvoering gebeurt door onze eigen ervaren werknemers. Voor de afwerking van de woning vertrouwen wij op onze vaste onderaannemers. Daarnaast bieden wij de garantie dat elke woning afgewerkt wordt aan de vooropgestelde, wettelijke eisen.

Ontdek ons!

Als familiebedrijf

Gaëtan Claessen vormt samen met zijn ouders, Christine en Paul, het fundament van de firma. Na meer dan 30 jaar is Woningbouw Claessen een mooi en gezond bedrijf met een uitgebreide referentielijst. Met veel plezier worden de klanten verder geholpen in de richting van hun droomwoning.

Als klantvriendelijke partner

Wij bieden een totale ontzorging en begeleiding. Het verhaal van onze klant staat steeds centraal. Op deze manier wordt het bouwen van een woning een aangename ervaring en zorgen wij voor tevreden klanten.

 

Als ervaren partner

Op 5 maart 1991 opende Woningbouw Claessen zijn deuren. Trots kunnen wij dan ook zijn op onze ervaring die we inmiddels hebben mogen opbouwen binnen de traditionele woningbouw. Wij hanteren een kwaliteitsvolle manier van werken en aanpak. 

Als vertrouwelijke partner

Als familiebedrijf houden wij van persoonlijk contact en hechten wij veel belang aan de relatie met onze klant. Op een open en eerlijke manier met elkaar communiceren dragen wij dan ook hoog in het vaandel. Betrokkenheid en respect, daar gaan we voor!

 

Kom kennismaken!