Klant tevreden, wij tevreden!

Oost west, thuis best: dat kunnen wij alleen maar beamen! Het bouwen van nieuwe “thuis” is een heel avontuur. We vinden het daarom erg belangrijk dat onze klanten 100% tevreden zijn met hun woning! Zowel tijdens als na het hele bouwproces. En als onze klanten tevreden zijn, zijn wij dat natuurlijk ook!

We wonen bijna 2 weken in ons nieuw huisje, gebouwd door Paul Claessen. En content dat we zijn! Van het eerste gesprek met bouwadviseur Frank tot de oplevering, alles verliep vlot, de communicatie was top en ze werken enkel samen met bekwame onderaannemers. Geen vraag was te veel en was er toch ergens iets misgelopen, dan had Claessen al een oplossing voordat we hen hierover contacteerden.

Top service, doe vooral zo verder en geniet van jullie welverdiend bouwverlof! ☀️

Al bij het eerste contact voelden we meteen de familiale sfeer van het bedrijf! Jullie luisterden goed naar onze ideeën en dachten verder na over de mogelijkheden in ons huis.
Een keuze waar we tot op de dag van vandaag super blij mee zijn! We raden iedereen aan om met jullie te bouwen!
Als we opnieuw mochten kiezen, zouden we dezelfde beslissing maken. 
Perfecte opvolging van het project, indien problemen goede en snelle oplossingen en zelfs na de oplevering kunnen we nog altijd bij jullie terecht voor vragen... 


Veel respect voor jullie werk!

Echte reviews van échte mensen.

Het is makkelijk om een website vol positieve reviews te plaatsen. Wij tonen ook graag de échte reviews. Surf naar onze Facebookpagina en ontdek wat onze klanten te zeggen hebben. 

Wij zijn super tevreden over onze samenwerking. Het familiale karakter en de persoonlijk aanpak springen er voor ons echt uit. Het hele team staat garant voor een top begeleiding van start tot oplevering, en zelfs na oplevering kunnen wij nog altijd bij hen terecht voor vragen. Door de sterke betrokkenheid gedurende het ganse bouwproces zijn jullie er niet enkel in geslaagd een mooi huis voor ons te bouwen, maar vooral een mooie thuis. 


Dankjewel aan het hele team!

Zoals al veel vermeld is geweest heeft Paul Claessen en Co ook voor ons uitstekend werk afgeleverd. Kort samengevat zou ik zeggen dat de woorden " sleutel op de deur " voor 100% bij de familie Claessen kunnen worden toegepast indien nodig maar ik adviseer toch om zo veel mogelijk door hen te laten doen en als het kan gewoon alles. In organisatie zijn ze zeer goed ( en snel, zo snel kan je iets zelf niet regelen ) en zoiets leer je niet op een paar jaar dus je kan met een gerust gevoel met hen in zee. Zeer leuke ervaring en smaakt naar nog dus wie weet 😉 

Een dikke merci en groetjes daar aan iedereen!

“Werken in de bouw is één van de mooiste beroepen. Van niets iets maken, geweldig toch?”

Goeie punten op Google!

Een hele fijne ervaring om zo te bouwen! Vanaf het eerste contact verliep alles vlot en was de communicatie over alles open en eerlijk. De vooraf bepaalde prijs is ook diegene die we betaald hebben en extra's die we genomen hebben werden, daarvan werd op voorhand een prijs besproken en die was het ook! Ook héél fijn dat iedereen op de hoogte was van onze werf. 
Als je belde en je zei het adres, dan wisten alle medewerkers meteen waarover het ging!
Een fijne ervaring en ondertussen al een week in ons droomhuis! ❤

 Bedankt!

We wonen intussen enkele weken in ons huis en zijn heel erg tevreden! Woningbouw Claessen & Zn doet aan TOP-werk. Tijdens het ganse bouwproces werden we goed begeleid. We konden steeds alles vragen, niets was er teveel. Gaëtan en zijn collega’s zijn erg behulpzaam, reageren heel snel en geven gericht advies. De planning werd perfect nageleefd, alsook de oplevering was van hoge kwaliteit. Hun persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat het vertrouwen helemaal goed zat. We zouden iedereen aanraden om met Woningbouw Claessen & Zn te bouwen!

Bij ons eerste contact met Paul Claessen (PC) begrepen ze direct welke woning we wilden bouwen. We hebben dan ook snel beslist om met PC in zee te gaan. Hier hebben we geen moment spijt van gehad. De communicatie liep vlot en duidelijk. Ook de planning was zeer correct en transparant. Wij willen iedereen bedanken die aan onze woning heeft gewerkt, in het bijzonder de metsersploeg van Bert, werfleider Robin. We konden tijdens het bouwproces iedereen zeer makkelijk contacteren indien we vragen hadden en deze werden altijd direct en vriendelijk beantwoord. 

Dus kort samengevat, indien je wilt bouwen raden we ten zeerste Paul Claessen aan.

Ik heb 14 jaar geleden mijn woning gebouwd met Woningbouw Paul Claessen. De beste beslissing ooit! Alles verliep vlot van begin tot einde. Vanaf het eerste contact werd ik steeds met goede raad bijgestaan door jullie. Ook steeds vriendelijk, behulpzaam en al de werken werden correct en zeer professioneel afgewerkt en uitgevoerd. Ik ben een meer dan tevreden klant! Vorig weekend was er door de storm lood losgekomen aan mijn dak en binnen de 2 dagen na mijn telefoon werd alles vakkundig hersteld door de dakwerker van Woningbouw Claessen. 

Topservice! Dankjewel @ Woningbouw Paul Claessen en het ganse team.

Meer inspiratie nodig?